انجام مراحل نصب و راه اندازی تجهیزات و تقریبا تمام تجهیزات پالایشگاه شامل تجهیزات سیستم تصفیه آب، تولید بخار، تولید هوای فشرده و هوای ابزار دقیق از منابع و تولید کنندگان داخلی تامین شده است.
عظیم فدائیزاده افزود: شرایط تحریم در زمان احداث پالایشگاه خاتون آباد فرصتی را فراهم کرد تا از توان متخصصان داخلی و شرکت های ایرانی در ساخت این پروژه استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه احداث این پالایشگاه اقدامی در تکمیل زنجیره تولید مس کاتدی محسوب می شود، اظهار کرد: پالایشگاه مس خاتون آباد بخش نهایی زنجیره تولید مس کاتدی در این منطقه است و با تکمیل آن، ظرفیت سازی برای تولید 200 هزار تن مس کاتدی امکان پذیر می شود.
فدائیزاده درباره در نظر گرفتن اولویتهای زیست محیطی در احداث کارخانه گفت: انتخاب تجهیزات با نگرش کنترل و کاهش آلودگی از مبدأ، آموزش کارکنان و اپراتورها جهت کاربرد بهینه تجهیزات، دقت در استفاده از مواد شیمیایی، پاکیزه نگهداشتن محیط کار و همچنین استفاده از سلولهای پلیمری بهعنوان جایگزین سلولهای بتنی با پوشش سرب، استفاده از دستگاه آمادهسازی آند و شستشوی قراضه بهمنظور افزایش راندمان در سالن الکترولیز و همچنین اجرای سیستم حذف ناخالصیها از الکترولیت از اقدامات اساسی صوت گرفته در این راستا است.