A
A
اندازه فونت
تراز متن
فاصله متن
توقف انیمیشن
نارساخوانی
مکان نما
راهنمای خواندن
بزرگنمایی
فاصله خطوط
عدم نمایش تصاویر
تضاد رنگ ها
سیاه و سفید
نمایش لینک ها
خواندن متون
برگشت
بازنشانی
صفحه اصلی
کل اخبار
معادن
صنایع معدنی
آمار و اطلاعات
آمار تولید به تفکیک گروه محصولات
گزارشهای آماری
گزارش عملکرد سالانه
چند رسانه ای
عکس
فیلم
انتشارات
معاملات
مناقصه
مزایده
پورتال ایمیدرو
X
پورتال سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)
اخبار
گفتگو و مصاحبه
(جزئیات)
جزئیات
آخرین اخبار
تاکید آقاجانلو بر حمایت کامل ایمیدرو از طرح های توسعه فولاد کردستان
تقدیر استاندار کرمان از ایمیدرو برای برگزاری رویداد
گوهرسنگ
ظرفیت بالای
گوهرسنگ
برای جذب تسهیلات مشاغل خانگی
توسعه مطالعات اکتشافی
گوهرسنگ
ها توسط ایمیدرو
ضرورت نگاه به بازارهای جهانی در صنعت
گوهرسنگ
هدفگذاری ایمیدرو برای آموزش بازار محور و ورود به بازارهای جهانی
گوهرسنگ
ها
نگاهی آماری به دومین مسابقات گوهرتراشی؛ تعداد شرکت کنندگان، جوان ترین و مسن ترین
تاکید بر بازنگری آئین نامه ها و قوانین بهداشت، ایمنی و محیط زیست معادن
اخبار برگزیده
تاکید آقاجانلو بر حمایت کامل ایمیدرو از طرح های توسعه فولاد کردستان
تقدیر استاندار کرمان از ایمیدرو برای برگزاری رویداد
گوهرسنگ
ظرفیت بالای
گوهرسنگ
برای جذب تسهیلات مشاغل خانگی
توسعه مطالعات اکتشافی
گوهرسنگ
ها توسط ایمیدرو
ضرورت نگاه به بازارهای جهانی در صنعت
گوهرسنگ
هدفگذاری ایمیدرو برای آموزش بازار محور و ورود به بازارهای جهانی
گوهرسنگ
ها
نگاهی آماری به دومین مسابقات گوهرتراشی؛ تعداد شرکت کنندگان، جوان ترین و مسن ترین
آغاز دومین دوره مسابقات ملی
گوهرتراشی
و نمایشگاه
گوهرسنگ
ها در کرمان
دسترسی سریع
مناقصات
مزایدات
گفتگو و مصاحبه
جستجوی پیشرفته
متن سخنرانی رییس هیات عامل ایمیدرو در سومین اجلاس معدن و صنایع معدنی- تهران
مهدی کرباسیان رییس هیات عامل ایمیدرو روز 25 شهریور سال جاری، پیامی برای سومین اجلاس معدن و صنایع معدنی ارسال کرد. این پیام توسط مشاور وی –ناصر بزرگمهر- در آن همایش خوانده شد. در این متن به جایگاه معادن ایران و میزان ذخایر آن ها اشاره ای شد و سپس مزیت های رقابتی، برنامه های توسعه ای و جایگاه اکتشاف مورد تاکید قرار گرفت. در پایان جمع بندی از مطالب عنوان شده برای مخاطبان ارایه شد.
تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۶/۲۹
کرباسیان: معدن یکی از ستون های اقتصاد مقاومتی است(گفت و گو با ماهنامه صنعت حمل و نقل)
تردیدی نیست که امروزه، معدن و صنایع معدنی با زندگی جوامع مختلف بشری تنیده شده است، به گونه ای که سرشاخه های آن همه روزه جلوی دیدمان است و به راحتی می توانیم آن را لمس کنیم. در خانه از ظروف آشپزخانه و سرویس غذا خوری گرفته تا آسفالت و قیر و آهن آلات بکار رفته در ساخت و ساز خیابان ها ، بزرگراه ها، فرودگاه ها، بنادر ، خطوط ریلی، ساختمان های مسکونی ، هتل ها، نیروگاه های برق و پتروشیمی و پالایشگاه های نفت و گاز همه و همه ریشه در منابع زیرزمینی و صنایع معدنی دارد که آثار خود را در صنایع مختلف نظیر خودروسازی، فولاد، سیمان ، پلاستیک و گردشگری نشان می دهد. به بیان دیگر معادن و صنایع معدنی تأمین کننده مواد اولیه مورد نیاز بسیاری از صنایع می باشد و از اساسی ترین و مهم ترین پایه های اقتصادی هر کشور به شمار می رود و در خود کفایی صنعتی، ایجاد اشتغال بالا و مولد، افزایش تولید نا خالص و رشد در آمد سرانه ملی نقش تعیین کننده ای دارد . در یک کلام می توان گفت معدن و صنایع معدنی در دل یک مدیریت کار آمد می تواند سنگ بنای توسعه پایدار هر کشوری باشد.
تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۵/۲۰
معاون وزیر صنعت،
معدن
و تجارت در گفتوگو با «صنعت و توسعه» / چشمانداز بخش
معدن
در سال 94
مریم فکری / بخش
معدن
را میتوان یکی از بخشهای مغفول مانده در کشور دانست، بیتوجهی که موجب شد سهم این بخش از تولید ناخالص داخلی به یک درصد برسد و آنچه مسلم است، سرمایهگذاری یکی از اصلیترین راهها برای افزایش سهم این بخش از تولید ناخالص داخلی است.
تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۲/۰۱
روایت کرباسیان از فرمانداری نوشهر تا معاونت وزیر / «مـعـدن» منـتظر توجه است
نرگس رسولی / روی میزش مملو است از کاغذها و پروندههایی که منتظر نوشتن یادداشت و دستوری هستند، بیرون از اتاق کارش در حال صحبت کردن با چند نفری است که کاملا مشخص است فعالیتهای آخر سال، حسابی مدیریت زمان را سلب کرده است. وقتی وارد میشود با خنده به سراغ کتش میرود و در حالی که کتش را به تن میکند، میگوید: «باید همیشه برای میهمان آراسته بود»، نیمنگاهی به میز کارش میاندازد و ادامه میدهد: «من فوق لیسانسم را در خارج از ایران بودم، در آن دوره استادی داشتیم که همیشه میز کار شلوغی داشت و همیشه تعداد زیادی کاغذ و پوشه روی میزش بود. وی را مورد نکوهش قرار میدادم که مدیر نباید میز شلوغی داشته باشد اما بالاخره خودم هم گرفتار این رویه شدهام و هر قدر هم تلاش میکنم باز هم کاغذها و پرونده ها به اندازه کافی میزم را شلوغ میکنند.»
تاریخ انتشار : ۱۳۹۴/۰۲/۰۱
مهدی کرباسیان : اقتصاد ایران مبتنی بر تصمیم گیری های سیاسی است
سهم محصولات معدنی و صنایع معدنی، تا شش درصد تولید ناخالص داخلی کشور است که یک درصد آن به حوزه معدن و پنج درصد نیز به صنایع معدنی بازمی گردد. این سهم در بیشتر کشورهای پیشرفته بین ١٦ تا ٤٠درصد تولید ناخالص داخلی آن کشورهاست، درحالی که ایران در رتبه نهم تولیدکنندگان معدنی جهان قرار دارد؛ از نظر تنوع محصولات معدنی نیز با بیش از ٦٠ نوع محصول معدنی در رتبه ١٥ جهان هستیم.
تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۱۱/۲۴
آندسازی، گامی اساسی برای قطع وابستگی ما در صنعت آلومینیوم
شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) به عنوان یکی از تولیدکنندگان و تامین کنندگان اصلی شمش آلومینیوم کشور با هدف بهینه سازی، صرفه جویی و کاهش آلایندگی، برنامه نوسازی واحد ها را در دستور کار قرار داده و این روند تا دستیابی به هدف مذکور ادامه دارد.
تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۱۱/۱۹
عیار کانسنگ استخراجی از بخش زیر زمینی
معدن
انگوران بالاتر است
معدن
انگوران به عنوان بزرگترین
معدن
سرب و روی ایران و خاورمیانه از ابتدای سال 95 ، بخش زیر زمینی خود را فعال کرده و استخراج از مواد معدنی آن آغاز می شود. در طرح توسعه ای جدید این
معدن
موسوم به طرح سولفوره کانسنگ انگوران، مواد معدنی دارای عیار بالاتری از سولفید روی و اکسید روی نسبت به بخش رو زمینی در دسترس خواهد بود. برای بررسی بیشتر این طرح، «پایگاه خبری ایمیدرو» با منصور شبانی، سرپرست مجتمع انگوران گفت و گویی انجام داده است که در ادامه می خوانید:
تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۱۱/۱۲
در جستجوی عناصر نادر خاکی؛ باطله هایی که میلیاردها ارزش دارند!
امروزه شاهد توسعه روز افزون صنایع پیشرفته (هایتک) در عرصه هایی چون الکترونیک و مخابرات، صنایع خودرو سازی، هوا و فضا و غیره، هستیم و در آینده ای نه چندان دور این فناوری ها با سرعت بیشتری همه گیر خواهد شد. همزمان با این رشد، تولید و مصرف
عناصر نادر خاکی
به عنوان مواد اولیه تولید این محصولات، نیز مورد توجه زیادی قرار گرفته است.
تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۰۹/۱۷
طرح های معدنی و صنایع معدنی 20 هزار شغل ایجاد می کند
معادن زیادی در کشور وجود دارد. این معدنها هر کدام مادهای گرانبها در خود نهفته است. بخش معادن به طور قطع یکی از بزرگترین بازوهای پرتوان اقتصاد ایران بوده که در سالهای گذشته توجه چندانی به آن نشده است. اما زمانی که صحبت از معدن خواری می شود همه به فکر فرو می روند که چرا واحدهای نظارتی قدرتمندی برای حفاظت از این سرمایه های ملی وجود ندارد. بحث معدن خواری هم مانند زمین خواری نگرانی برخی از مدیران دولتی است. همه از این ترس دارند که نکند مدیر قبلی هم به همسر خود معدن هدیه داده است. مواردی که ذکر شد موضوع گفت وگوی روزنامه جام جم با مهدی کرباسیان، رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران است که به طور دقیق به آنها پاسخ داده است. وی معتقد است انحصار و رانت و همچنین افشای اطلاعات درونی سازمان از مهم ترین عواملی است که معدن خواری را رقم می زند.
تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۰۶/۳۰
ارزش ذخایر معادن کشور دو برابر پیش بینی می شود
مصاحبه دکتر کرباسیان با روزنامه فرهیختگان
تاریخ انتشار : ۱۳۹۳/۰۳/۲۰
۱
۲
۳
۴
۵
۶